Hejhej

Hello.

Tänkte köra en kort sammanfattning av skoldagen innan jag ska fixa lite annat :)

Hade engelskaprov som jag inte hade övat på på ungefär två veckor. Men, det kändes som att det gick bra så ett VG ska det nog bli :)
Efter skolan skulle jag ju gått och fikat med Emma men hon mådde inte bra så vi ska försöka ta det på fredag om hon mår bättre :) Synd, för jag var sjukt fikasugen! Menmen.

När jag skulle hem gå hem vägde min väska säkert 50 kilo. Hade en idrottsbag för att jag skulle få bättre plats för idrottskläderna, och idag innehöll den två mappar med tjocka matte- och religionsböcker, idrottskläder, paraply, pennfack och kalender och säkert något mer. När jag precis hade börjat gå hem knäckte det till i min vänstra axel så det blev stoora problem med att släpa  bära väskan hem. Inte nog med det, jag hade solen rakt på mig under vägen hem och det var inte skönt när man har svart höstkappa på sig :( Trodde nästan att jag skulle smälta ihop i en pöl :s

Men nu är jag hemma, fortfarande i fast form, och har suttit med Mami och kollat på några olika gymnasium. Har också skickat iväg säkert fem mejl med frågor.




Hade min supergosiga halsduk idag :D Och den är perfekt om man ska gäspa eller något sånt; bara att dra upp och gömma munnen i den ;)

Detta blev ett väldigt långt inlägg men jag hoppas ni orkade läsa hela ^^

Vi höres senare ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0